dimarts, 30 d’abril del 2013

CONCURS DE PUNTS DE LLIBRE

Els alumnes de 1r han participat en el Concurs de Punts de Llibre organitzat per el programa República Checa del Canal Català Tarragona.
El Dídac de 1rA han obtingut el primer premi i la Sira també de 1rA el tercer. Enhorabona!
Les creacions estan exposades a l'IMET (Institut Municipal d'Educació de Tarragona).

  

dilluns, 29 d’abril del 2013

SANT JORDI 2013

El passat dia 23 vam celebrar la Diada de Sant Jordi. Com cada any, al matí unes quantes famílies ens van oferir la seva versió de la Llegenda de Sant Jordi, que aquest curs ha estat força animada. Ho voleu veure....



També vam dur a terme els tallers, on els i les alumnes d'educació infantil vam elaborar unes corones de Sant Jordi, Princesa i Drac i els i les alumnes de primària una Rosa vermella. Vam estar força entretinguts.

A la tarda vam celebrar la II edició de la Lectura a la Fresca i vam treure al pati tots els llibres que havíem portat des de casa per poder-los compartir amb la resta de companys i companyes.

Per clausurar la jornada, l'AMPA va posar paradetes a la pista: de llibres, de flors i berenar i qui va voler va portar coc, magdalenes, coca... per compartir i així tots vam gaudir d'un dia molt especial!


dimarts, 16 d’abril del 2013

FESTA DE LA PRIMAVERA

Heu vist que bonica que està l'escola?
Ha arribat la primavera i ho vam celebrar amb una gran festa!!!

 

Al matí vam decorar les torretes i vam pintar les jardineres per sota les finestres i a la tarda amb l'ajuda del papa, la mama, l'àvi, l'àvia, el tiet, la tieta... vam plantat flors i plantes als testos que havíem decorat i els vam penjar per tota la tanca de l'escola.
Va ser molt divertit!

   

   

 

 

 



divendres, 12 d’abril del 2013

Preinscripció 2013-2014

El número de desemptat per determinar l'ordre de les sol·licituds és el 
107.142 
(número més gran atorgat: 151.971) 
 
La secretaria de l'escola